Devon Interior Designers Woodford Architecture and Interiors were appointed to prepare design proposals for the remodelling of a redundant live work space in central London.

Their design has fulfilled our developer clients brief for a contemporary apartment.

Roof lights allow light to spill into the first floor open plan living area and the second floor gallery space; intended as a study area with views over the urban skyline. Industrial style Crittall windows give a nod to the apartments urban location and surrounding architecture.

Their design ensures a visual continuity between the spaces of the apartment. A feeling of contemporary city living is achieved, focusing on a limited pallet of carefully selected materials, to give a fresh clean look and feel to the interior which the new owner will have great pleasure in making their own.